Mysig sommarstuga i skärgården

sommarstuga Figeholm, framsida

Boyta: 45 m2
Antal rum: 3
Antal bäddar: 4 + 2 extrabäddar

Stugan har en perfekt storlek för 2-4 personer. Två separata sovrum, ett med dubbelsäng 180x200, det andra rummet med våningssäng i full storlek även för vuxna (2x 90x200). Madrasserna är sköna och har en bra kvalitet. Det var en viktig grej för oss, med att vi själva i familjen nyttjar stugan rätt ofta. Skulle det behövas, så finns plats för ytterliggare två personer i en bäddsoffa i vardagsrummet.

 

Sängkläder, lakan och handdukar brukar våra gäster ta med själv. Det finns dock även möjlighet att hyra de mot en avgift.

I badrummet finns en WC, dusch och en tvättmaskin.

 

Torktummlaren finns i ett förråd

Stugan är väl isolerat och full utrustat att bo där även vintertid! Både höst, vinter och våren kan va väldig vacker här i skärgården och det finns en hel rad med fritidsaktiviteter då med.

Köket är öppet mot vardagsrummet. Det är inte stort men har en modern inredning. Förutom en glaskeramikhäll med 2 plattor, kyl-fryskombination, mikrovågsugn, miniugn etc. finns det en bra utrustning med tallrikar, bestick, glas. grytor och kastruller och i stort sett allt man kan behöva för att tillaga mat. Eftersom vi brukar använda stugan själva, så har det kompletterats efter hand och huset har fått en personlig och mysig stil.

 

I vardagsrummet finns det matbord, soffa och fåtöljer. Det finns TV, en DVD-spelare och en liten stereo.

Huset har en altan som man når både, genom husdörren och direkt från vardagsrummet. Det finns en liten trädgård runt huset. I ett förråd på tomten hittar du trädgårdsmöbler, en grill och två cyklar (herr och dam) som ni gärna få låna.

 

Huset ligger inom ett väldig lugnt fritidsområde. Grannhusen används i stort sätt bara privat.

 

Det finns omväxlande möjligheter till promenad och motion i närheten. Både, fina vägar och skogsstigar. Ostkustleden går mer eller mindre direkt förbi husknuten.

I området finns det en 9-håls-golfbana. Efter en promenad av 500 m hittar du en brygga med ett stege som bjuder på ett dopp i havet. Badplatser med en liten sandstrand och med bl.a. hopptorn hittar du efter 800 m och 1,2 km.